Prireditvenik

Alkimija vrtnice – pot ljubezni

Prireditvenik
Datum: 14 September  2019

21. september 2019

Rozarij, 10.00-11.30

 

V soboto, 21. september 2019, bomo ob 10. uri ponovili uspešno izvedeno sobotno delavnico. V Zgornjem rozariju Arboretuma Volčji Potok delavnica, na kateri bomo lahko prestopili mejo med otipljivim in duhovnim svetom vrtnic. Vrtnic ne bomo zgolj opazovali, temveč jim tudi prisluhnili.

V uvodnem delu se bomo pod strokovnim vodstvom Matjaža Mastnaka sprehodili med vrtnicami, ki v tem mesecu bogato pocvitajo, in opazovali obliko ter zgradbo cvetov in popkov. Najsi preprosti ali bogati, cvetovi vrtnic v sebi nosijo zgodbe in zgodovino.

V nadaljevanju bo Susana Diez Rupnik udeležence delavnice popeljala v duhovni svet vrtnic. Se v njih lepoti in čarobnem vonju skriva globje sporočilo? Vrtnice nam kažejo pot iz uma v srce. S svojimi visokimi frekvencami, čisto formo in vonjem vračajo spomin na enost in utelešenje brezpogojne ljubezni na vseh ravneh: fizični, mentalni, čustveni, duhovni.

Vabljeni ljubitelji vrtnic in vsi, ki menite, da vam modrost vrtnic lahko polepša in obogati življenje.

Susana Diez Rupnik je certificirana floriterapevtka in je pridobila NPK za delo z zelišči.

Plača se vstopnino v park. Delavnica je brezplačna. Zberemo se pri vhodu v Zgornji rozarij. Opozorilo za tiste, ki ne poznate Arboretuma: od vhode v park do zgornjega rozarija je 15 minut hoje.
Obvezna prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V zadevo napišite: PRIJAVA – ALKIMIJA VRTNICE. Prosimo, da ob prijavi pripišete še številko svojega mobilnega telefona (le za obveščanje o odpovedi dogodka).

 

Vrtni center Arboretum | Več o vrtnicah | Društvo ljubiteljev vrtnic Slovenije Mesec vrtnic

 

Telefon
01 831 2345
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran
Naslov
Volčji Potok 3, 1235 Radomlje, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 21 September  2019

Poganja iCagenda